Hatar du att städa? Vi ääälskar det!

Om Oss

Cleanjouren är ett serviceinriktat företag baserat i Södra Sandby. Vi är dedikerade till att erbjuda dig förstklassiga städtjänster till ditt hem eller kontor. 

Vår personal är professionella inom sitt yrke och känner sig stolta i att göra ett utmärkt arbete och överträffa dina förväntningar. Vi erbjuder grundliga och tillförlitliga tjänster i hemstädning till mycket rimliga priser. Vi genomför djupgående bakgrundskontroller och går noggrant igenom alla våra uppdrag så du kan vara dig säker på att dina förväntningar och behov kommer att uppnås.

Din tid är dyrbar och vi förstår att städning är egentligen bara en punkt på din "Att-göra-lista", lämna därför städningen till oss för att kunna spendera mer tid på de saker som betyder mest för dig. 

Vår vision:

Vi grundade Cleanjouren av en anledning: Vi tror att pris och kvalitet inte utesluter varandra och att du ska aldrig behöva välja mellan dessa två faktorer. Vi strävar efter att kunna erbjuda dig de bästa möjliga städtjänsterna till bästa möjliga priserna. 

Cleanjouren är ett miljömedvetet företag och vi är stolta över att kunna erbjuda vår miljövänliga städservice, vilket är bättre för både dig och miljön.

Vi är här på grund av våra kunder och vi glömmer aldrig det. Vårt mål är att ge var och en av våra kunder det bästa städningservicen som vi kan erbjuda. Det är vår kvalitetsgaranti och vi är beredda att stå fast vid den.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert anpassat till ditt hem. Vi ser fram emot att höra från dig!