Hatar du att städa? Vi ääälskar det!

Våra tjänster  

 Vanligt städning 

Vi är stolta över att leverera förstklassig service städning som uppfyller dina specifika behov. Alla är olika, och två bostäder är aldrig exakt samma. Det är därför vi låter dig skapa prioriteringslistan, vilket garanterar att din hushållerska ägnar särskild uppmärksamhet åt de saker som betyder mest.

Vi kan erbjuda städningar oavsett på vilken frekvens du behöver, oavsett om det är en daglig, veckovis, varannan vecka, varje månad, eller enstaka städning, kan vi arbeta med ditt schema för att få det att hända.

Vi har även möjlighet att hjälpa till med andra saker än bara vanlig städning, så om du letar efter hjälp med att organisera, tvätt, eller andra sysslor, kommer vår personal att arbeta med dig för att skapa en plan som skräddarsytts för att passa dina behov.

För att uttrycka det enkelt, vi är här för en sak: att hjälpa till att göra ditt liv enklare. Vi är dedikerade till att erbjuda dig förstklassig service hemstädning som uppfyller (och förhoppningsvis överträffar) dina förväntningar

Djup städning

Även om du har möjlighet att hänga med ditt hushållsarbete och städa ditt hem på en regelbunden basis, det finns alltid de extrafunktioner som undgår din uppmärksamhet. Över tiden, saker såsom fönster, kylskåp och ugn kan bygga upp smuts och fett, och det kan vara svårt att hitta tid för att ge allt den uppmärksamhet den behöver.

Det är där vi kommer in, att beställa en djupstädning service från oss är enkelt, och du kan vara säker på att ditt hem kommer att rengöras av proffs som kommer att göra ett fantastiskt jobb. Vår djupa städning ingår alltid en rutinmässig städning, plus de extra särskilda behov du vill lägga till i din prioriteringslista. 

En djup städning inkluderar oftast följande och mer:

ugn Städning, Kylskåp Städning, Fönster, Lätt mögel  borttagning, Städning av bord och stolar, Rullgardiner och jalusier, golvlister

Flyttstädning:

Ingen gillar att flytta. Det kan vara stressande, tidsödande, och en hel del arbete. Till råga på, måste du oftas städa ditt gamla hem innan du lämnar, eller ditt nya hem innan du flyttar in.

Om du ska flytta ut ur ditt hem, kan våra professionella hemhjälp ge en städning som är säker på att behaga någon hyresvärd eller den nya hyresgästen. Om du flyttar till ett nytt hem, kan vår hemhjälp hjälpa till att få det nya hemmet redo innan du kan bosätta dig i.

Om du har några speciella önskemål kontakta oss gärna. Vi vet att flytta är en stor omvälvning, så lämna det smutsiga arbetet till oss och vi kommer att bidra till att göra ditt flytt så enkel och stressfri som möjligt.