Hatar du att städa? Vi ääälskar det!

Varför välja oss

Här på Cleanjouren, anser vi din kundnöjdhet att vara vår primära definition av framgång. Vi strävar efter att leverera en grundligt utfört arbete tillsammans med utmärkt service från våra anställda. Många företag lovar dig mycket och misslyckas när det blir dags att leverera. Vi vill hålla våra löften och vi tror att vår armé av nöjda kunder och dokumenterad erfarenhet talar för sig själv.

Här är varför vi glänser:

Garanterat kundnöjdhet.

Vi har åtagit oss att ha nöjda kunder och detta engagemang driver allt vi gör. När du kontaktar oss kommer du att välkomnas av vår vänliga, kunniga personal som kommer att anpassa ett servicepaket som passar just dina behov. Vi kommer därefter att ge dig en enkel offert som är anpassad för ditt hem och den första städningen kommer att bokas in när det fungerar bäst för dig.

Vi har också en tillfredsställelse garanti som ingen kan slå. I den osannolika händelsen att du är missnöjd med din städning, skickar vi gärna någon tillbaka för att korrigera det. Denna garanti slutar inte med din första städning. Vi kommer att fortsätta att följa upp med dig på efterföljande städningar för att se till att du är helt nöjd med arbetet. Garanterad lycka, det är så vi jobbar.

Den bästa hemhjälpen i stan.

När det kommer till kritan, är kvaliteten och erfarenhetsnivå av den som städar ditt hus vad som gör en bra städning. Alla i vår personal har flera års professionell städning erfarenhet och vet hur man får jobbet gjort. De är fullt utrustade, och kan ta med sig sina egna rengöringsmedel. De talar också bra Svenska, så du kan vara säker på att du kommer att kunna kommunicera effektivt dina behov. 

Ett åtagande om att ge tillbaka.

Vi har åtagit oss att inte bara betjäna våra kunder så gott vi kan, men också bidra till samhället som helhet. Vi anser att företagen bör ge tillbaka till sina lokalsamhällen, tillsammans med andra behov över hela världen.

Vi är ett miljömedvetet företag och är stolta över att kunna erbjuda vår miljö städservice, vilket är både bättre för dig och miljön. Vi stödjer grupper som OurEarth.org, som bidra till att ge utbildning och tillgång till information om frågor som hållbar miljö och ren energi.

Vi är alltid på jakt efter fler möjligheter att bidra till att göra en skillnad. Om du har några idéer i denna riktning, vill vi gärna höra från dig.